ΝΕΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ

Στην Καβάλα το ράγκμπι λιγκ για το 3ο τουρνουά


Έτοιμη για άλλο ένα τουρνουά του Πρωταθλήματος 9s είναι η ομάδα ράγκμπι λιγκ που ταξιδεύει στην Καβάλα για τους αγώνες της Κυριακής (17/02). Μετά τις δύο πρωτιές σε ισάριθμα τουρνουά, ο “Δικέφαλος” στοχεύει σε άλλη μία κορυφή.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Βαρτσάκης, επέλεξε στην αποστολή τους: Καλδέρη Δημήτρη, Κωνσταντίνο Γεωργιάδη, Ιωάννη Ζάχο, Μιχάλη Κλείτσα, Σταύρο Παπασταύρου, Σταύρο Μπίμπα, Χελιώτη Αλέξανδρο, Άγγελο Λάζαρη, Στάθη Δανιηλόγλου, Χάρη Τσιανίκα, Αnthony Oneygulie, Παναγιώτη Αλεφράγκη, Obi Emeka και Χρήστο Λουκάκη.

Η “Ένωση” θα αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή ομάδα των Τιτάνων Καβάλας, αλλά και τον δεύτερο στη βαθμολογία Προμηθέα. Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στο γήπεδο “Κωτσάλου”, με ώρα έναρξης του πρώτου αγώνα στις 11:00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ η σειρά των αγώνων θα βγει με κλήρωση λίγη ώρα πριν την έναρξη.

Οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς και θέλουν να φτάσουν σε άλλη μία πρωτιά που θα τους δώσει μεγάλο βαθμολογικό πλεονέκτημα στην υπόθεση κατάκτησης του τίτλου.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ