ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην κορυφή και πάλι ο Καστραντάς!


Γεμάτο επιτυχίες ήταν και αυτό το Σαββατοκύριακο (22-23/02) για το ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου που αγωνίστηκε σε 3 διαφορετικούς αγώνες και κατέκτησε μετάλλια και διακρίσεις.

Μεγαλύτερη όλων ήταν το χρυσό μετάλλιο του Χάρη Καστραντά στον αγώνα “Granfondo Aegeas” που περιλάμβανε διαδρομή 105,5 χλμ., Μαλακάσα-Θήβα-Μαλακάσα. Ο Πρωταθλητής του “Δικεφάλου” κατέκτησε την 1η θέση τόσο στην κατηγορία του (Άνδρες) όσο και στη Γενική Βαθμολογία με χρόνο ρεκόρ 2:27:14. Ο Καστραντάς έδωσε “μάχη” μέχρι τέλους όπου έλαβε την 1η θέση με ένα καταπληκτικό σπριντ!

Στον ίδιο αγώνα η ΑΕΚ κατέκτησε άλλα δύο χάλκινα μετάλλια, από τους Κώστα Κατσιλιέρη (Μάστερς) ο οποίος θα μπορούσε να κατακτήσει και το χρυσό αν δεν είχε μία άσχημη πτώση, και Γιώργο Πνευματικόυ (Έφηβοι).

Στις υπόλοιπες συμμετοχές:
Μάστερς: Αναστάσιος Καβαλιεράτος-5ος, Ανδρέας Γεωργόπουλος-6ος, Λάμπρος Ζενέτος-7ος, Γιώργος Λιανός-9ος, Ιωάννης Τριανταφυλλίδης-12ος, Ιωάννης Νανούρης-24ος, Διονύσης Πλατσάκης-25ος, Νάνος Φακάρος-Δεν τερμάτισε.
Γυναίκες: Αντριάνα Στεργίου-4η.
Νέοι Άνδρες: Χρήστος Σκυλοδήμος-16ος.
Έφηβοι: Γιώργος Ανδρεάδης-14ος.
Open Sportive: Ρωμύλος Καραβέζης-20ος.

Το Σάββατο (22/02), στην Καλαμάτα στο 6ο MINI BIORACER CUP, η “Ένωση” κατέκτησε 5 μετάλλια. Συγκεκριμένα, στους Παμπαίδες, ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ ο Ευστράτιος Μανωλίδης κατετάγη 5ος, θέση που έδινε μετάλλιο σύμφωνα με την προκήρυξη. Στα Μίνι Μικρά, ο Ιάσονας Γιαλαμάς βγήκε 2ος, ενώ μετάλλια κατέκτησαν και οι Κωνσταντίνος Παπίτσης (4ος) και Κωνσταντίνος Παπαποστόλου (5ος). Στα Μίνι Μεγάλα έτρεξαν οι Αιμίλιος Καβαλιεράτος, Δημήτριος Παπαποστόλου, Ιωάννης Μυλώβας και Ευάγγελος Μαυράκης, με τα αποτελέσματα να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Τέλος, την Κυριακή (23/02) στη Σαλαμίνα, διακρίθηκε ο Ιάσονας Γιαλαμάς στα Μίνι Μικρά όπου κατέκτησε την 5η θέση.

Στις υπόλοιπες συμμετοχές:
Παίδες: Ιάσονας Μαντάς-7ος.
Παμπαίδες: Ευστράτιος Μανωλίδης-8ος, Σεραφείμ Καραγιάννης-Εγκατέλειψε.
Μίνι Μεγάλα: Σωτηρία Βασιλείου-8η, Δημήτρης Παπαποστόλου-17ος, Ιωάννης Μυλώβας-19ος, Αναστάσιος-Άγγελος Κωνσταντόπουλος 26ος, Νικόλας Δρακούλς-27ος.
Μίνι Μικρά: Κωνσταντίνος Παπαποστόλου-7ος.

Σε όλους τους αγώνες, συνόδεψαν τους αθλητές του “Δικεφάλου” οι προπονητές, Παναγιώτης Σκυλοδήμος και Κωνσταντίνος Παπουτσάς, και ο έφορος του τμήματος, Παναγιώτης Γρούβας.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ