ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο OneMoreDay4Volleyball το Vintage Volley


Στο OneMoreDay4Volleyball θα συμμετάσχει το τμήμα Vintage Volley της ΑΕΚ, στην κορυφαία γιορτή της πετοσφαίρισης που θα λάβει χώρα στο Ολυμπιακού Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου TAE KWON DO. Η μεγάλη γιορτή του Βόλεϊ θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και θα λάβει πανευρωπαϊκή διάσταση, με την συμμετοχή 57 Ομοσπονδιών της Ευρώπης, ενώ στην Ελλάδα θα υπάρξουν παράλληλες εκδηλώσεις στις 14 Περιφέρειες, από τον Έβρο έως την Κρήτη σε συνεργασία με τις Ενώσεις και τις Τοπικές Επιτροπές.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία της Ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας (C.E.V.) με την Ε.Ο.ΠΕ. και είναι υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και έχει ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Be Active», μία σημαντική πρωτοβουλία για την προαγωγή του αθλητισμού.

Ο παρουσιαστής Πάρης Γκαγκαδέλης και με την παρουσία DJ θα δώσουν τον μουσικό τόνο στην εκδήλωση, γεμίζοντας με μουσική το κλειστό του TAE KWON DO, ενώ θα υπάρξουν πολλά δώρα και εκπλήξεις στους συμμετέχοντες.

Η ΑΕΚ δε θα μπορούσε να λείπει! Έλατε όλοι να παίξουμε βόλεϊ!


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ