ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Θετικός απολογισμός σε Φότζια και Κάιρο


Ολοκληρώθηκαν οι ευρωπαϊκες υποχρεώσεις του τμήματος ξιφασκίας της ΑΕΚ σε Ιταλία και Αίγυπτο. Συγκεκριμένα, μετά την επιτυχία της Μαυρικάκη, ο Καραγιώργος πέτυχε 3 νίκες-3 ήττες στο όμιλο και έχασε στις λεπτομέρειες τον αγώνα πρόκρισης στους “32”. Έτσι, κατέλαβε την 43η θέση, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και δίνοντας υπόσχεση για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στην επόμενη διοργάνωση. Ο Αληφράγκης με τη σειρά του πέτυχε μόλις μία νίκη στον όμιλο, μένοντας μακριά από τις υψηλές θέσεις.

Ο απολογισμός από το πανευρωπαϊκό της Φότζια της Ιταλίας είναι θετικός, χωρίς το πολύ μεγάλο αποτέλεσμα, αλλά με πλασαρίσματα που δίνουν το στίγμα της επόμενης μέρας.

Στο Κάιρο η Δώρα Γκουντούρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών, στον αγώνα για την πρόκριση από το κυρίως ταμπλό των “64” στην επόμενη φάση, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Γαλλίδα Lembach. Η ήττα επήλθε στο τελευταίο χτύπμα, που διαμόρφωσε το 15-14. Ακόμα κι έτσι, η αθλήτρια μας παραμένει στην 14η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, με τον μεγάλο στόχο φυσικά να παραμένει η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOWLING eSports KICK BOXING MUAITHAI TAE KWON DO WATER POLO ΑΚΑΔΗΜΙΑ BOWLING ΑΚΑΔΗΜΙΑ KICK BOXING ΑΚΑΔΗΜΙΑ TAE KWON DO ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ-POWER LIFTING ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ-POWERLIFTING ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΡΑΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΑΛΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙ ΣΤΙΒΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1924-2024: ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΕΚ!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ