Το eshop της ΑΕΚ είναι εδώ!

Η ΑΕΚ εκτός από Ιδέα είναι και τρόπος ζωής. Είναι αγαπημένη συνήθεια. Είναι η καθημερινότητα μας. Για αυτό την θέλουμε συνέχεια μαζί μας. Ακόμα και στα ρούχα που φοράμε και στα αξεσουάρ που κρατάμε. Πλέον, όλοι έχουν και αυτή τη δυνατότητα!

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του επίσημου eshop του Συλλόγου! Μέσω της πλατφόρμας eshop.aek.gr, αλλά και μέσω του σάϊτ www.aek.gr μπορείς να προμηθευτείς κάθε πιθανό και απίθανο προϊόν στα χρώματα και με το σήμα της αγαπημένης μας ομάδας.

Μπλούζες, μπουφάν, αγωνιστικές φανέλες, φανέλες προπόνησης, φόρμες, βερμούδες, τσάντες, αξεσουάρ, αναλώσιμα και πολλά άλλα μπορούν να γίνουν δικά σου με ένα μόνο κλικ! Προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, σε εξαιρετικές τιμές!

Κι όμως, δεν είναι υπάρχουν μόνο αυτά τα ευχάριστα νέα…

Το πρωτότυπο eshop.aek.gr επαναστατεί και φέρνει την καινοτομία στην δημιουργία ενός T-SHIRT με τον τρόπο που θέλεις:

Η ειδική ενότητα “Φτιάξτε το δικό σας T-SHIRT” δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους φίλους να επιλέξουν οι ίδιοι ό,τι επιθυμούν να υπάρχει στο αγαπημένο τους μπλουζάκι! Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, το σήμα του Συλλόγου μας, ή κάποιο σήμα τμήματος που θέλεις να απεικονίζεται, το μέγεθος που επιθυμείς, ενώ μπορείς να προσθέσεις και το όνομά σου ή ακόμη και δικό σου κείμενο! Πρόκειται για μία μοναδική και αποκλειστική επιλογή που μόνο στο επίσημο eshop της ΑΕΚ μπορείς να βρεις.

ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ - ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ 2019 ΑΕΚ