ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Υποδέχονται τον Πανιώνιο οι Γυναίκες


Τον Πανιώνιο φιλοξενεί αύριο (08/05, 15:00) η ΑΕΚ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών. Η “Ένωση” συνεχίζει να βρίσκεται εντός του στόχου της κατάκτησης της 5ης θέσης, που θα αποτελέσει και το επιστέγασμα της εξαιρετικής φετινής πορείας της ομάδας στην πρώτη της παρουσία στην κορυφαία κατηγορία του γυναικείου πόλο.

Η Κική Λιόση δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, έχοντας όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή της. Η αποστολή του “Δικεφάλου” αποτελείται από τις: Τσουρή, Πανάρετου, Λούδη Α., Λούδη Ε., Πάτερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου, Στρατιδάκη, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Lavi, Τσόπελα, Δανέζη.

Η Μαρία Τσουρή δήλωσε στο aek.gr: “Αντιμετωπίζουμε τον Πανιώνιο αύριο και πρέπει να μπούμε δυνατά με ρυθμό και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι θα είναι ο καλύτερος επίλογος μιας δύσκολης χρονιάς με παύσεις του πρωταθλήματος και μαζεμένα παιχνίδια. Οποίο αποτέλεσμα και να έρθει το θέμα είναι να το ευχαριστηθούμε και να παίξουμε καλά. Είναι η πρώτη μας χρόνια στην Α’ Εθνική, όμως η ομάδα έχει μέλλον και κάθε χρόνο θα εμφανιζόμαστε πιο έτοιμες“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ