ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Ασημένιο μετάλλιο η Κλαίρη Μπένου

Ασημένιο μετάλλιο η Κλαίρη Μπένου

Θετικά ολοκλήρωσε τη σεζόν η αθλήτρια της ΑΕΚ Κλαίρη Μπένου που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Κύπελλο Ανδρών/Γυναικών στο όπλο της σπάθης.

Η πρωταθλήτρια της «Ένωσης» λύγισε στις λεπτομέρειες στον μεγάλο τελικό γνωρίζοντας την ήττα με 15-14 από την Παϊζη. Η ξιφομάχος της ΑΕΚ σχολίασε: «Η σεζόν κλείνει όμορφα με το ασημένιο μετάλλιο στο Κύπελλο Ανδρών-Γυναικών. Ευχαριστώ τον προπονητή μου, Θανάση Δελενίκα και όσους ήταν δίπλα μου σε αυτή την ημέρα.

Αναλυτικά τα επίσημα αποτελέσματα: «Με τη συμμετοχή 66 αθλητών/αθλητριών ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του 1ου Κυπέλλου Ανδρών – Γυναικών στο όπλο της σπάθης.Νικητές/τριες αναδείχθηκαν:

Άνδρες: την πρώτη θέση κατέκτησε ο Ευάγγελος Μπούκας/Περσέας (15/12 στο τελικό το Δημήτρη Καφαταρίδη /Κ.Γείτονα), 3οι.Αλέξανδρος Πολιάκοβ/Απόλλων Βριλησσίων, Μάριος Γιακουμάτος/Ηλυσιακός (36 αθλητές).

Γυναίκες: το χρυσό μετάλλιο κέρδισε η Μαρίνα Παϊζη/Βικτώρια (15/14 στον τελικό την Κλαίρη Μπένου /ΑΕΚ), 3ες.Ασημίνα Γκιώνη/Περσέας, Αρτεμις-Καρολάϊν Χρηστέα/Απόλλων Βριλησσίων (30 αθλήτριες).


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ