ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Οι ευχές της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού

Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ

Η Λέσχη Ιστορίας-Πολιτισμού ΑΕΚ, που επιδιώκει με νηφάλιο αλλά και δυναμικό τρόπο να αναδείξει το πολιτισμικό κοσμοείδωλο της τεράστιας ΑΕΚ των ιστορικών συμβολισμών, εύχεται σε κάθε Ενωσίτη και σε κάθε φίλαθλο χαρούμενες εορτές.

Πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στο όνειρο να στεγάσουμε την πρωταγωνιστική αναδημιουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Αγια- Σοφιά, μια Εστία αλληλεγγύης της ενωσίτικης συνείδησης και είμαστε αποφασισμένοι να την προασπίσουμε απέναντι σε κάθε υπονομευτή μέσα και έξω από την ΑΕΚ. Στην προσπάθεια αυτή η Λέσχη συμμετέχει με συνεχείς δράσεις-εκδηλώσεις, παρεμβάσεις στους αρμόδιους φορείς και μάχιμη αρθρογραφία.

Εκφράζουμε τα εγκάρδια συγχαρητήριά μας σε κάθε ενωσίτη που αγωνίζεται για την εξακτίνωση της ποιοτικής εμβέλειας του Συλλόγου στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο χάντμπολ και σε όλα τα αθλήματα, ως μεγάθυμου φορέα της ιστορικής συνείδησης της προσφυγιάς.

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες φίλους της Λέσχης σε όλη την περιφέρεια υποσχόμενοι ότι θα συνεχίσουμε να επενδύουμε αταλάντευτα με εκδηλώσεις και πολιτιστικές δημιουργίες στο υψηλό επίπεδο Αξιών της κοσμαγάπητης ΑΕΚ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ—-ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟ 2020


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ