ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

Αλεξίου: Στόχος η καθιέρωση της ΑΕΚ στα μεγάλα σαλόνια (VIDEO)

Αλεξίου: Στόχος η καθιέρωση της ΑΕΚ στα μεγάλα σαλόνια

O πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου ανέλαβε Β΄αντιπρόεδρος στο νέο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ και μίλησε για την επιστροφή της ΑΕΚ στην Volley League αλλά και τους στόχους της ΑΕΚ στο βόλεϊ και όχι μόνο… «Η ΑΕΚ επέστρεψε στο βόλεϊ και αυτή τη φορά η προσπάθεια είναι πιο δύσκολη διότι θέλουμε να μείνουμε και να παρουσιάσουμε αξιόπιστη εικόνα. Από την πρώτη χορνιά ο στόχος δεν είναι το πρωτάθλημα αλλά η καθιέρωση. Δεν υποσχόμαστε το τι θα κάνουμε αγωνιστικά. Δεσμευόμαστε όμως να έχουμε ένα τμήμα υγιές και να τελειώσουμε τη σεζόν το 2019 χωρίς να χρωστάμε ούτε ένα σεντ. Το τμήμα πρέπει να αποκτήσει την αξιοπιστία του βήμα βήμα. Εφέτος έγινε μία καλή αρχή για τους άνδρες και τις γυναίκες. Η εφετινή σεζόν αποτελεί το φάρο για να μας καθοδηγήσει τα επόμενα χρόνια και μεγάλος στόχος είναι η καθιέρωση της ΑΕΚ στα μεγάλα σαλόνια όλων των αθλημάτων και αναφέρομαι και στους άνδρες και στις γυναίκες αλλά και στα υπόλοιπα τμήματα».

Η μεγάλη επιστροφή της ΑΕΚ: «Όταν ανέλαβα την Ερασιτεχνική ΑΕΚ το 2013 ο σύλλογος ήταν σε οριακό σημείο. Τότε το ποδόσφαιρο δεν υπήρχε στην σούπερλιγκ και το μπάσκετ δεν υπήρχε στην Α1. Επρεπε να πάντα να ξεκινήσουν από το μηδέν. Πολλοί βιάστηκαν, άσκησαν κριτική και λοιδώρησαν. Αποδεικνύεται πως όταν είσαι πιστός στο στόχο σου κάποια στιγμή θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Δεν άργησαν πολύ τα αποτελέσματα. Σε αυτή τη μεταβατική περίοδο 3-4 ετών όχι μόνο προχωρήσαμε σε εξυγιάνσεις αλλά σαν ακετζήδες ζήσαμε και μεγάλες στιγμές. Πανηγυρίσαμε πρωτάθλημα και κύπελλο στο ποδόσφαιρο, κύπελλο και κύπελλο Ευρώπης στο μπάκσετ και σαν σωματείο αποκτήσαμε καθολική αποδοχή ως αξιόπιστος συνεργάτης και συμβαλόμενος με τους προπονητές και τους αθλητές. Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε».

Για τις κινήσεις που γίνονται και την παρουσία του Μάνου Μακρή στο ΤΑΑ: «Θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα. Οι διακανονισμοί συνεχίζονται και τα χρέη μειώνονται. Η παρουσία του Μάνου Μακρή είναι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες για το βόλεϊ της ΑΕΚ. Είναι μία μορφή που κάθε τμήμα βόλεϊ θα τον ήθελε. Με την βοήθεια όσων μας βοηθούν, των προπονητών μας και των αθλητών μας θέλω να πιστεύω πως θα πάμε καλά».

Για τις μεταγραφές και την έδρα: «Δημοσιογραφικά έχουν αποκαλυφθεί οι περισσότερες μεταγραφικές κινήσεις όπως και οι αθλητές που θα παραμείνουν από πέρυσι. Επίσημα θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για το ρόστερ αφού πάρουμε αποφάσεις για την προετοιμασία και την έδρα μας»

Για την έδρα αλλά και για τις δύο μεγαλες αρχές της διοίκησης του ο πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ είπε: «Κινούμαστε σε πολλά μέτωπα. Ελπίζω να βρεθεί γρήγορα λύση με την έδρα. Αρχικά μία πρόσκαιρη λύση και μετά για μία μόνιμη λύση. Πάντως τίποτα από όλα αυτά δεν θα ανακοινωθεί εάν η ομάδα δεν τακτοποιήσει νομικά και οικονομικά τις εκκρεμότητες που έχει για να πάρει την αδειοδότηση της. Πρώτα το νοικοκύρεμα και η αδειοδότηση και μετά οι παρουσιάσεις και οι στόχοι. Είναι αρχή μου για το πως θα προχωρήσει η ΑΕΚ».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOWLING eSports KICK BOXING MUAITHAI TAE KWON DO WATER POLO ΑΚΑΔΗΜΙΑ BOWLING ΑΚΑΔΗΜΙΑ KICK BOXING ΑΚΑΔΗΜΙΑ TAE KWON DO ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ-POWER LIFTING ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ-POWERLIFTING ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΡΑΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΑΛΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙ ΣΤΙΒΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1924-2024: ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΕΚ!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ