ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

Πρόεδρος της ΕΣΑΠ ο Ταρνατόρος, Β΄αντιπρόεδρος ο Αλεξίου!

Πρόεδρος της ΕΣΑΠ ο Ταρνατόρος, Β΄αντιπρόεδρος ο Αλεξίου!

Ο Παντελής Ταρνατόρος ανανέωσε την θητεία του στην προεδρία του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018. Ενώ, αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου ανέλαβε χρέη Β’ αντιπροέδρου.

Με ψήφους 9 υπέρ και 3 λευκά (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ) ο Παντελής Ταρνατόρος πήρε για πέμπτη θητεία ψήφο εμπιστοσύνης και ακολούθησε η συγκρότηση σε Σώμα του νέου Δ.Σ. της ΕΣΑΠ:

Το νέο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ

  • Πρόεδρος Δ.Σ.: Παντελής Ταρνατόρος (εκπρόσωπος ΤΑΑ Ολυμπιακός)
  • Α΄αντιπρόεδρος: Κώστας Παϊσιάδης (εκπρόσωπος ΤΑΑ ΠΑΟΚ)
  • Β΄αντιπρόεδρος: Αλέξης Αλεξίου (εκπρόσωπος ΤΑΑ ΑΕΚ)
  • Γενικός Γραμματέας: Αντώνης Τελόπουλος (εκπρόσωπος ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
  • Ειδικός Γραμματέας: Ηλίας Σκανδάλης (εκπρόσωπος ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας)
  • Ταμίας: Κωνσταντίνος Γκουμότσιος (εκπρόσωπος ΓΑΣ Παμβοχαϊκός)

Παρέστησαν οι Δημήτρης Κάσσαρης (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Θεόδωρος Δεληγιαννάκης, Γιώργος Παπαδόπουλος (ΑΟΠ Κηφισιάς) Δημήτρης Χουσίδης (ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής), Νίκος Νικολινάκος (Εθνικός Πειραιώς) και μέσω skype οι Αντώνης Ρούσσος, Κώστας Νικολούζος (ΑΟ Φοίνικας Σύρου).

Προηγήθηκε των εκλογών απολογισμός των τμημάτων της ΕΣΑΠ, ενημέρωση για χορηγικά θέματα, της αδειοδότησης των ΤΑΑ για τη σεζόν 2018-19, τηλεοπτικά θέματα και νομικά θέματα.

Σχετικά με την αδειοδότηση ο νομικός σύμβουλος της ΕΣΑΠ Χρήστος Ηλιάδης ενημέρωσε τα ΤΑΑ για την προετοιμασία τους για τον έλεγχο από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΣΑΠ που θα ξεκινήσει σύντομα.

Μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ. ακολούθησε συζήτηση για θέματα που εκκρεμούν μεταξύ ΕΣΠΑ, ΠΑΣΑΠ και ΕΟΠΕ με σκοπό να διαμορφωθεί δέσμη προτάσεων της ΕΣΑΠ ενόψει της συνάντησης των τριών φορέων που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα με ατζέντα ασφαλιστικά ζητήματα αθλητών, ανάπτυξη, αριθμός αλλοδαπών αθλητών και θέματα συμβολαίων.

Συζητήθηκε η συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης βόλεϊ ανδρών 2018-19.

Οι δηλώσεις στην CEV θα πρέπει να γίνουν μέσω της ΕΟΠΕ την Δευτέρα 11 Ιουνίου. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουν δικαίωμα συμμετοχής δύο ελληνικές ομάδες με την προϋπόθεση ότι έχουν πάρει μία από τις τέσσερις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα και να πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής. Σε περίπτωση άρνησης στο Τσάμπιονς Λιγκ οι ελληνικές ομάδες μπορούν να δηλώσουν στο Τσάλεντζ Καπ ή στο CEV Cup εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στο ταμπλό.

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως είναι στην αναζήτηση γυμναστηρίου χωρητικότητας 3.000 θέσεων που είναι βασική προϋπόθεση ώστε να δηλώσει συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ διαφορετικά θα δηλώσει συμμετοχή σε άλλη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η απόφαση θα ληφθεί την Δευτέρα.

Ο ΠΑΟΚ δια του εκπροσώπου του Κώστα Παϊσιάδη βεβαίωσε τη συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 δια του εκπροσώπου του Μάκη Καλαϊτζίδη βεβαίωσε την συμμετοχή του «γηραιού» στα κύπελλα Ευρώπης 2018-19 αλλά την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί εάν θα πάρει τη θέση στο CEV Cup ή στο Τσάλεντζ Καπ.

Εκκρεμεί απάντηση του Ηρακλή Χαλκίδας για το εάν θα δηλώσει συμμετοχή στα Ευρωπαϊκά κύπελλα ενώ δέσμευση του νέου Δ.Σ. της ΕΣΑΠ είναι να καλυφθούν όλες οι θέσεις των ελληνικών ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης 2018-19.

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOWLING eSports KICK BOXING MUAITHAI TAE KWON DO WATER POLO ΑΚΑΔΗΜΙΑ BOWLING ΑΚΑΔΗΜΙΑ KICK BOXING ΑΚΑΔΗΜΙΑ TAE KWON DO ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ-POWER LIFTING ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ-POWERLIFTING ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΡΑΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΑΛΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙ ΣΤΙΒΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1924-2024: ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΕΚ!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ